Controle verbandtrommels

Controle verbandmiddelen

preventieve controle

Inleiding

Bij het verlenen van eerste hulp worden verband- en hulpmiddelen gebruikt. De Arbo-wet schrijft het bij de hand hebben van een EHBO uitrusting voor. Met de invoering van de Arbo-wet 1994 zijn de tot dan toe gehanteerde publicatiebladen P-1 en P-2, welke de inhoud en richtlijnen van de “Verbanddoos A” en de “Verbanddoos B” regelde, komen te vervallen. De bedrijfsverbandset BHV is gebaseerd op een zogenaamde “werkunit”. Een bedrijf kan afhankelijk van grootte en samenstelling uit één of meerdere units bestaan.

Periodieke controle

Veel verbandmiddelen hebben een houdbaarheidsdatum. Bij veel bedrijven heeft de jaarlijkse keuring en de regelmatige aanvulling na gebruik niet de hoogste prioriteit. Wincoop Veiligheidstrainigen biedt de mogelijkheid deze jaarlijkse controle en op afroep de aanvulling van u over te nemen. Na de controle voorzien wij de verbandtrommel van een keuringssticker. Hierdoor is het voor u eenvoudig om voor alle ARBO en veiligheidszaken slechts één aanspreekpunt te hebben.

Prijs

Het controleren van de aanwezige verbandtrommels is gratis bij het keuren van uw brandblussers. (Exclusief het na te vullen materiaal.)

Wilt u alleen de verbandtrommels laten controleren vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte bel (085) 0667400 of mail ons gerust.

Contact